Gastronoomia


Gastronoomia on õpetus, mis tegeleb hea toiduga (sh selle valmistamisega, siit ka vahel kasutatud termin toiduvalmistuskunst) ja toitumisega, hõlmab inimese toidukultuuri kõiki valdkondi. Gastronoomiat võib defineerida ka kui “peenemaitseliste toitude harrastamist” (wp)

Iga õnnestunud peo eelduseks on hea toit, seega valmistame kõigile oma külalistele ette tellimisel kohalikust toorainest tervislikud road ning vanaemade retseptiraamatutest pärinevad lõuna- ja õhtusöögid.  Ka toiduerisused ja veganlus ei ole meile võõrad teemad, söönuks saavad nii lihasööjad kui ka taimse toidu eelistajad.

Pakume menüüsid erinevateks pidudeks ja sündmusteks:

  • Sünnipäeva- ja juubelimenüüd
  • Pulmamenüüd
  • Grupimenüüd seminaridele ja koosolekutele
  • Kohvi- ja energiapausid
  • Erimenüüd klassikokkutulekuteks, stiilipidudeks jne
  • Peielauad 

Laua katame vastavalt seltskonna suurusele ja soovidele meie peoruumides:

  • Klaara-Manni peamaja peoruum koos kaminasaali ja saunaga kuni 35-le
  • Melanie peoruum kuni 100-le
  • Laali klaaspaviljon kuni 130-le

Suvisel ajal võimalus serveerida suupisteid ja tervitusjooki ka meie rohelisel õuealal ning kasutada väligrilli.

Oleme registreeritud kui põllumajanduslik mahekasvataja ning kasvatame enamus köögiviljast ise. Kuulume ka Eesti Toidutee liikmete hulka.

Küsige pakkumist: e-post info@klaaramanni.ee või helistage tel 5645 7745